Bibliotheek

Bibliotheek Stichting Bodhisattva

Openingsdata: Stichting Bodhisattva is helaas gesloten en hoopt in september haar deuren weer te openen voor bibliotheekbezoekers.

Onze bibliotheek bezit een grote verzameling boeken over boeddhisme, op velerlei spiritueel gebied, oosterse en westerse filosofie, over man-vrouw-kind, over opvoeding, gezondheid en andere praktische toepassingen en ook een aantal kinderboeken en dvd’s. Voor meer informatie zie de digitale boekenlijst met de link hieronder.

Iedereen kan lid worden en boeken/dvd’s lenen. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar. De uitleentermijn is 4 weken met een mogelijke verlenging voor de boeken van maximaal 4 weken. Naast de tweewekelijkse bibliotheekavonden op woensdag voor het lenen van boeken of dvd’s hebben wij ook nog andere activiteiten zoals filmavonden.

Locatie: Prins Alexanderweg 54 b, 3712 AB Huis ter Heide (Zeist)
Info: bibliotheekbodhisattva@gmail.com

De verzameling boeken van de bibliotheek Stichting Bodhisattva is online te bezoeken.

Ga naar https://cloud.collectorz.com/bibliotheekbodhisattva/books.
Via deze link kom je op de publieke site van de bibliotheek van Stichting Bodhisattva. Op deze site vind je veel informatie over de aanwezige boeken, zoals een afbeelding, ISBN, samenvatting en/of recensies. Dit kan op je pc, op je mobiel of tablet. Het aanklikken van een boek in de lijst is voldoende om de details ervan te tonen. Daarnaast heeft het programma verschillende zoek- en filterfuncties om snel meer gewenste info over de collectie boeken te vinden en mogelijk te delen met anderen. Voor de verschillende mogelijkheden van het programma kun je de handleidingen voor pc. en mobiel raadplegen. Zie de bijgevoegde bestanden. Voorzie je pc. van een bladwijzer, of zet een snelkoppeling van de link op je mobiel en/of tablet en met één klik open je de bibliotheek van de stichting.

U kunt de handleiding lezen door te klikken op een van onderstaande links:

Handleiding p.c.
Handleiding mobiel