Introductiedag MetaMorfoseMassage

INTRODUCTIEDAG

MetaMorfoseMassage

Op deze dag wordt er een stukje achtergrondinformatie gegeven om vervolgens zelf, twee aan twee, een gehele behandeling te geven en te ontvangen. Op deze wijze ga je zelf ervaren wat deze unieke massage brengt. Uniek, omdat je in liefde en aandacht aanwezig bent én omdat door de zachtheid van de massage een diepe ontspanning van binnenuit ontstaat.

Na een warm voetenbad worden de voeten, de handen en het hoofd gemasseerd. Alleen de schoenen en de sokken hoeven uit.

Een ware verwendag voor jezelf

Datum:                       zaterdag 1 februari 2020
Locatie:                      Pr. Alexanderweg 54b, Huis ter Heide (Zeist)
Tijd:                            10.00 – 14.30 uur
Bijdrage:                     € 40,- p.p. inclusief hand-out, lunch, koffie en thee

Informatie:                 www.stichtingbodhisattva.nl
Aanmelding:              mmm@stichtingbodhisattva.nl of via Willy Westerhuis, tel. 06-33375000

De inschrijving is van kracht nadat je bijdrage ontvangen is op NL 20 ABNA 0496700146 t.n.v. Stichting Bodhisattva Metamorfose.

I.v.m. de organisatie gaarne inschrijven voor 25 januari.
Minimaal aantal deelnemers 8 en maximaal 14.

Je bent van harte welkom!