Stiltemeditaties

Stiltemeditaties o.l.v. Jolanda Burbank

De stiltemeditatie kan door iedereen met of zonder boeddhistische achtergrond gevolgd worden. Door samen in dezelfde ruimte te mediteren ondersteun je elkaar en het zorgt ervoor dat je je gedragen voelt.

De avonden beginnen met een korte tekst, gevolgd door 20 minuten in stilte te zitten, een loopmeditatie, daarna een begeleide meditatie, een loopmeditatie en we sluiten af met een stiltemeditatie van 20 minuten.

Data: nog nader te bepalen
Tijd: 19.45 – 21.30 uur
Locatie: Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide (Zeist)
Kosten: € 10,- per avond, € 9,- voor dharmacursisten. Het bedrag a.u.b. vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL24 ABNA 0433 8541 62 t.n.v. Stichting Bodhisattva o.v.v. Stiltemeditatie én de datum waarop u aanwezig zult zijn.
Informatie: info@stichtingbodhisattva.nl of 06-28373039. Gaarne vooraf aanmelden i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.