Stiltemeditaties

STILTEMEDITATIES o.l.v. Jolanda Burbank

De stiltemeditatie kan door iedereen met of zonder boeddhistische achtergrond gevolgd worden. Door samen in dezelfde ruimte te mediteren ondersteun je elkaar en het zorgt ervoor dat je je gedragen voelt.

De avonden beginnen met een korte tekst, gevolgd door 20 minuten in stilte te zitten, een loopmeditatie, daarna een begeleide meditatie, een loopmeditatie en we sluiten af met een stiltemeditatie van 20 minuten.

Kosten: € 10,- per avond, € 9,- voor dharmacursisten

Het is prettig als u zich vooraf aanmeldt en betaalt. Echter, als u zich op het laatst bedenkt dat u toch wilt/kunt komen, dan bent u ook van harte welkom!

Het bedrag gaarne vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL24 ABNA 0433 8541 62 t.n.v. Stichting Bodhisattva o.v.v. Stiltemeditatie én de datum waarop u aanwezig bent/zult zijn.

Data: 3 september, 1 oktober, 12 november en 10 december 2020
Tijd: van 19.45 – 21.30 uur