Introductiecursus boeddhistische filosofie en meditatie

In september 2021 start er, bij voldoende aanmeldingen, een Introductiecursus boeddhistische filosofie en meditatie o.l.v. Dorien Quik.
Deze lessen zullen 1x in de 2 weken plaatsvinden op de maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur.

Altijd al op zoek geweest naar de wijsheid van het Oosten, daar waar ze de werking van de geest tot in detail hebben uitgewerkt? Dan zal deze cursus waarbij de leer van Boeddha Shakyamuni, de dharma, centraal staat, u veel inzichten kunnen geven.

Data:
13 en 27 september
11 en 25 oktober
08 en 22 november
06 en 20 december

Locatie: Prins Alexanderweg 54b, Huis ter Heide (Zeist)

Kosten:
Er zullen 20 lessen per jaar gegeven worden en de kosten bedragen € 15,- per les (€ 300,- per jaar).
U kunt de betaling per les doen, maandelijks (€ 25,-) of per halfjaar op bankrekening NL24 ABNA 0433854162 t.n.v. Stichting Bodhisattva o.v.v. dharmales.
Wilt u graag dharmalessen volgen maar is het voor u (op dit moment) financieel niet haalbaar dan is dit altijd bespreekbaar. De dharma is voor iedereen!

De lessen zien er als volgt uit:
– de geest tot rust brengen;
– bespreking van een boeddhistisch onderwerp;
– een geleide meditatie;
– bespreking en afronding.

Info: info@stichtingbodhisattva.nl of 06 28373039.