basiscursus metamorfosemassage

Date(s) - 15/09/2018

centrum stichting Bodhisattva

Categorieën

Van harte welkom bij de basiscursus Metamorfosemassage | ontdek de zachte kracht van de Metamorfosemassage voor lichaam en geest op 3 zaterdagen:
15, 22 en 29 september 2018
Inschrijven kan tot 8 september
Wat betekent Metamorfose?
Het begrip ‘metamorfose’ betekent een schijnbaar plotselinge verandering. Maar schijnbaar, want in het onderbewuste (in de diepte) wordt stapje voor stapje naar de verandering toegewerkt.
Wat houdt de cursus in?
Tijdens deze 3 cursusdagen gaan we het ontstaan, de achtergrond en de uitwerking van deze massage toelichten. Je leert de techniek van de massage en er worden handvatten gegeven om goed bij jezelf te blijven, om te ontspannen en goed gegrond te zijn. Tevens worden er oefeningen gedaan om vanuit de innerlijke openheid, je hart, in de massage aanwezig te zijn, zodat je steeds bewust in het hier en nu in zachtheid, aandacht en respect aanwezig bent.
In de ochtend is er theorie, en ’s middags ga je zelf de massage geven én ontvangen, zodat je ook zelf ervaart wat de massage doet. De techniek van de massage is heel eenvoudig, maar de achtergrond en het steeds meer verfijnen van de massage is eindeloos.
De cursus is intensief en deze 3 zaterdagen zijn echt nodig om een degelijke basis voor deze prachtige eenvoudige massage te vormen.
Locatie: Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide
Lestijden: 10.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 100,–
Informatie: Paulien Quik, 06-22409645 of stuur een e-mail naar mmm@stichtingbodhisattva.nl
Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal 14.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Neem eventueel contact op via de contactp[agina van onze website.