basiscursus metamorfosemassage

Date(s) - 15/09/2018

centrum stichting Bodhisattva

Categorieën

Van harte welkom bij de basiscursus Metamorfosemassage | ontdek de zachte kracht van de Metamorfosemassage voor lichaam en geest op 3 zaterdagen:
15, 22 en 29 september 2018
Inschrijven kan tot 8 september
Wat betekent Metamorfose?
Het begrip ‘metamorfose’ betekent een schijnbaar plotselinge verandering. Maar schijnbaar, want in het onderbewuste (in de diepte) wordt stapje voor stapje naar de verandering toegewerkt.
Wat houdt de cursus in?
Tijdens deze 3 cursusdagen gaan we het ontstaan, de achtergrond en de uitwerking van deze massage toelichten. Je leert de techniek van de massage en er worden handvatten gegeven om goed bij jezelf te blijven, om te ontspannen en goed gegrond te zijn. Tevens worden er oefeningen gedaan om vanuit de innerlijke openheid, je hart, in de massage aanwezig te zijn, zodat je steeds bewust in het hier en nu in zachtheid, aandacht en respect aanwezig bent.
In de ochtend is er theorie, en ’s middags ga je zelf de massage geven én ontvangen, zodat je ook zelf ervaart wat de massage doet. De techniek van de massage is heel eenvoudig, maar de achtergrond en het steeds meer verfijnen van de massage is eindeloos.
De cursus is intensief en deze 3 zaterdagen zijn echt nodig om een degelijke basis voor deze prachtige eenvoudige massage te vormen.
Locatie: Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide
Lestijden: 10.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 100,–
Informatie: Paulien Quik, 06-22409645 of stuur een e-mail naar mmm@stichtingbodhisattva.nl
Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal 14.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Neem eventueel contact op via de contactp[agina van onze website.

1. fleck 5600 water softener settings | |

When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
    checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service?

Appreciate it!

2. sloth hiking team t shirt | |

Great post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
    Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such info
    a lot. I was looking for this particular info for a very long time.
    Thank you and good luck.

3. sloth hiking team shirt | |

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article plus the
    rest of the website is extremely good.

4. sloth hiking team t shirt | |

Incredible! This blog looks exactly like my old one!
    It’s on a totally different subject but it has pretty much
    the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

5. watch | |

I’m pretty pleased to uncover this great site. I wanted to thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely enjoyed every bit of it and I have you saved as a favorite to look at new information in your web site.

6. Dann Tirabassi | |

After looking over a number of the articles on your website, I seriously appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Take a look at my web site as well and tell me what you think. https://bytvemail.wixsite.com/views

7. Kandis Spitale | |

A motivating discussion is worth comment. I do believe that you need to write more about this subject matter, it might not be a taboo subject but usually people do not discuss such issues. To the next! Many thanks!! http://buyviews.website2.me/

8. 12 minute affiliate review | |

I need to to thank you for this very good read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have you book marked to check out new things you post…

9. Hello | |

Appreciate you sharing, great article post.Really thank you! Cool.

10. big berkey water filter | |

But if you need assist along with your cash-saving efforts, Tier1 will do the job
    you purchase it for.