Ervaringen van cursisten Metamorfosemassage

In een rustig tempo en prettige sfeer de techniek van de metamorfosemassage en onderliggende theorie geleerd. Heel fijn om op de 3 cursusdagen zowel de massage te geven als te ontvangen!

Sandra Oktober 2018

De cursus metamorfose massage wordt op professionele wijze gegeven en steekt degelijk in elkaar Een mooi informatief boek met theorie en hele fijne oefeningen krijg je erbij. En daarnaast zijn het gewoon hele ontspannen dagen waar je naast het geven van de massage deze ook zelf ervaart. Aanrader!

Inge Oktober 2018

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de MMM cursus. De theorie (ondersteund door een mooi boek) werd op een rustige en duidelijke manier gegeven en er was een rustige en ontspannen sfeer tijdens het praktijk gedeelte. De groep was niet te groot met voldoende aandacht voor iedereen.

Petra Oktober 2018

Ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren. De begeleiding was prettig en kundig. Het was heerlijk om de massage te geven en te ontvangen. Helaas kan ik niet in november, anders had ik direct de vervolgcursus gedaan om inzichten en ervaringen te verdiepen!

Margot Oktober 2018

Op de Gezondheidsbeurs in 2014 heb ik kennis gemaakt met Stichting Bodhisattva en heb ik mijn eerste metamorfosemassage ontvangen. Het was een heerlijk rustgevende en liefdevolle ervaring,waarna ik eigenlijk meteen besloten heb dat ik het ook wilde leren. Ik heb verschillende opleidingen met elkaar vergeleken, maar Stichting Bodhisattva sprak me het meest aan door de Boeddhistische visie en de uitstraling van de docenten. Daarnaast gaf de cursuslengte van 9 weken mij het vertrouwen dat ik als ‘leerling’ voldoende aandacht zal krijgen bij mijn leerproces.
De lesopzet van de cursus gaf voldoende ruimte om de massage eigen te maken en de effecten ervan te kunnen ervaren. Want het is een simpele en zachte techniek maar met een zeer krachtige werking. Het was fijn om in een kleine groep van 8 personen les te krijgen, waardoor het mogelijk was een band met elkaar op te bouwen, zodat in alle vertrouwen persoonlijke ervaringen gedeeld konden worden.
Bedankt voor jullie geweldige begeleiding!

Viktoria Vagács, 2015

Tijdens de Gezondheidsbeurs kwam ik op mijn wandeling langs de stand van de Stichting Bodhisattva. Ik werd verrast met een uitnodiging om een verkorte metamorfose massage te ondergaan. Helaas ontbrak mij de tijd maar ik kreeg een folder mee met uitleg. Thuis heb ik de folder aandachtig doorgelezen en mij daarna opgegeven om deel te nemen aan de cursus. Door de enthousiaste uitleg van de begeleiders ging de cursus voor mij leven. De massage is eenvoudig en werkt na verloop van tijd door op lichaam en geest. Je komt in balans. Er wordt naar de verhalen van de cursisten en ervaringen goed geluisterd en zo nodig uitleg gegeven. De metamorfosemassage kan ik van harte aanbevelen aan een ieder die iets voor een ander wil betekenen.
Van hart tot hart.

Elske Evers-Niesing, 2015