Ervaringen van cursisten Metamorfosemassage

In een rustig tempo en prettige sfeer de techniek van de metamorfosemassage en onderliggende theorie geleerd. Heel fijn om op de 3 cursusdagen zowel de massage te geven als te ontvangen!

Sandra

De cursus metamorfose massage wordt op professionele wijze gegeven en steekt degelijk in elkaar Een mooi informatief boek met theorie en hele fijne oefeningen krijg je erbij. En daarnaast zijn het gewoon hele ontspannen dagen waar je naast het geven van de massage deze ook zelf ervaart. Aanrader!

Inge

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de MMM cursus. De theorie (ondersteund door een mooi boek) werd op een rustige en duidelijke manier gegeven en er was een rustige en ontspannen sfeer tijdens het praktijk gedeelte. De groep was niet te groot met voldoende aandacht voor iedereen.

Petra

Ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren. De begeleiding was prettig en kundig. Het was heerlijk om de massage te geven en te ontvangen. Helaas kan ik niet in november, anders had ik direct de vervolgcursus gedaan om inzichten en ervaringen te verdiepen!

Margot