Ervaringen metamorfosemassage

Metamorfose ervaring
Op de basisschool maakte ik voor het eerst kennis met deze massage en vond dat super fijn. Nu ik naar 6 VWO ga, had ik veel stress op school en kon ik mijn rust totaal niet vinden, was super vermoeid en zat niet lekker in mijn vel. Ik ben toen weer teruggekomen bij de Metamorfosemassage. Tijdens de massage viel er een enorme last van mij af en ontstond er rust en ontspanning. Ik maakte me even geen zorgen meer over van alles wat mij bezighield. De dag na de behandeling voelde ik me goed, had ik een soort rust gevonden en was ik klaar voor de toetsweek. Ik was heel bewust geworden van het feit dat die stress niet nodig was. Ook merkte ik dat ik minder last had van mijn enorme vermoeidheid. Het resultaat was dat ik de toetsen goed gemaakt had en misschien wel het belangrijkste, dat ik voor mijzelf rust gevonden had en me goed voelde!
Xante, juni 2019

Metamorfose behandeling
In augustus kreeg ik te horen dat ik eierstokkanker heb. Uiteraard een hele schok voor mij en mijn gezin. De behandeling bestaat uit 3x een chemokuur, daarna een operatie en vervolgens nogmaals 3x een chemokuur. Naarmate de 1e chemokuur dichterbij kwam werd ik steeds nerveuzer. Wat staat me te wachten? Hoe ga ik er op reageren, al dat vergif in mijn lijf.
Mijn man was op visite bij Annie en vertelde wat er met mij aan de hand was. Waarop Annie direct aanbood mij een metamorfose behandeling te geven. Hij kreeg een folder mee om aan mij te laten lezen. Ik wist niet precies wat ik ervan kon verwachten en vond het ontzettend lief dat zij mij die behandeling wilde geven.
De dag voor de 1e chemo kwam Annie bij mij thuis en heb ik de behandeling gehad. Er kwam een ontzettende rust over me heen en ik voelde me heerlijk ontspannen. Die middag en nacht heb ik heerlijk geslapen.
De dag van de chemo brak aan, ik was nog steeds heel ontspannen en niet meer nerveus voor wat er komen ging. Kom maar op met dat vergif en pak de kankercellen maar aan die in mijn lichaam zitten, dat is hoe ik er na de metamorfose behandeling over dacht. Ik krijg nu elke keer, de dag voor de chemo, een behandeling waar ik ontzettend blij mee ben! Langs deze weg wil ik Annie heel erg bedanken!

Lieve groetjes Hetty, oktober 2018

Ervaring gegeven behandeling MMM
Deze maand een vrouw gemasseerd die al heel lang slecht slaapt, veel denkt en maalt en geen 5 minuten kan stilzitten. Voorzichtig voorgesteld dat de MMM haar misschien weer kon laten ontspannen. Ze wilde zich wel laten verrassen. Nadat de eerste voet gedaan was en haar de vraag gesteld werd of ze verschil voelde tussen beide voeten, antwoordde ze: ‘M’n voet voelt weer als voet. Die andere voet staat op de grond, ik voel dat ie de grond raakt, maar het voelt niet als een voet.’ Nadat de massage helemaal klaar was en ze nog even rustig ging zitten, zei ze uit zichzelf: ‘Heel raar dat ik het zeg, maar ik voel me zo heel. Alsof ik één geheel ben.’  En haar ogen straalden een warmte, diepte en zachtheid uit die me raakten.

Paulien, september 2018

Ervaring met het geven van de MMM
Een oom van mij had kanker en was in de laatste fase. Hij lag in een verpleegtehuis. We hadden het al heel vaak over voeding en de combinatie met kanker gehad. Toen vertelde ik dat ik de metamorfosemassage deed en dat dat ook gegeven werd in ziekenhuizen bij behandelingen van kanker. Dit wilde hij wel. Hij was toen al bedlegerig en had geen gevoel meer in zijn voeten. Die ging ik wel masseren. En hij zei dat hij zijn voeten voelde…..
Hij werd steeds  meer ontspannen. Ook zijn hoofd waar hij aan geopereerd was. Dat vond hij echt heel fijn. De massage heb ik op zaterdag gegeven. Die maandag had hij een zware emotionele dag. Dinsdag is hij heel rustig weg gegleden. Na dit alles heb ik mijn tante een half jaar later ook de massage gegeven. Ze wilde weten wat hij had ondergaan, omdat hij zo fijn t leven had verlaten. En het was heel fijn voor haar om het verlies te verwerken.

A3ana

Mijn ervaring na meerdere behandelingen MMM
Na een vervelende ervaring in mijn leven waardoor ik het vertrouwen in de mens kwijt was en mijn lichaam in constante onrust verkeerde, kreeg ik een aanbod om een MMM behandeling te ondergaan. Ik nam dit aanbod aan ook al wist ik niet zo goed wat te verwachten. Maar door de duidelijke uitleg op een zeer liefdevolle manier ging ik er met veel vertrouwen aan beginnen.
Na de eerste behandeling voelde ik dat dit de goede weg was naar het weer goed voelen, en nu – na meerdere MMM behandelingen – gaat het een stuk beter met me. De MMM behandeling maakte me bewust van de pijnlijke en emotionele gevoelens in m’n lichaam en geest, maar door de zachte aanraking en het er gewoon maar laten zijn, ging het van me af. Voel me zekerder en rustiger. Ben heel blij dat dit op m’n pad kwam.

Roelie, januari 2018

Mijn ervaring met Metamorfose massage
We kennen allemaal wel de momenten van veel op je bordje hebben of niet goed in je vel zitten. Ook ik heb die en ik merk werkelijk wat de MMM met je doet. Ten eerste is het een heerlijk moment waarop je kan en mag ontspannen. Uiteindelijk laat je je gedachten los van wat je allemaal “nog moet” en komt er rust in je hoofd. Je voelt je erna een ander mens en wat ik ervaar is dat je de dingen die je dwars zitten ineens anders gaat zien of helderder ziet. Je staat weer met beide benen op de grond. Wat is dit een enorm cadeau! Aan jezelf!

Caroline Roskam oktober 2017

Ervaring MMM Oefenochtend
Na ruim 8 jaar niet met de MMM bezig te zijn geweest, heb ik me er weer in verdiept en onlangs een oefenmorgen bijgewoond, wat erg plezierig was. De groep was klein waardoor er veel persoonlijke aandacht was. En ik wist niet dat ‘op de vingers gekeken worden’ zo prettig kon zijn: het was fijn om directe aanwijzingen te krijgen over het tempo van masseren, over het te behandelen gebied,  over het openen van de handchakra’s, het afstrijken, het geven van ‘sterretjes’. Kortom: alle vragen die ik had konden aan bod komen. Ik voelde me nadien weer veel zekerder en daardoor weer helemaal gemotiveerd om met de MMM door te gaan!

José november 2017