Cursussen Metamorfosemassage

De cursus Metamorfosemassage bestaat uit een basiscursus en een vervolgcursus: het is mogelijk om je alleen op te geven voor de basiscursus welke op 3 zaterdagen gegeven wordt. De vervolgcursus vindt later in het jaar plaats op 3 zaterdagen. Heb je beide cursussen gevolgd, dan ontvang je een certificaat. De kosten voor de basiscursus bedragen € 100,00 en voor de vervolgcursus € 75,00.

Data Basiscursus
18 en 25 mei en 1 juni 2019

Data Vervolgcursus
3, 10 en 17 november 2018

 

BASISCURSUS

 

VAN HARTE WELKOM BIJ
DE BASISCURSUS METAMORFOSEMASSAGE

Ontdek de zachte kracht van de Metamorfosemassage
voor lichaam en geest

op 3 zaterdagen:
18 en 25 mei en 1 juni 2019
Inschrijven kan tot 1 mei 2019

Wat betekent Metamorfose?
Het begrip ‘metamorfose’ betekent een schijnbaar plotselinge verandering. Maar schijnbaar, want in het onderbewuste (in de diepte) wordt stapje voor stapje naar de verandering toegewerkt.

Wat houdt de cursus in?
Tijdens deze 3 cursusdagen gaan we het ontstaan, de achtergrond en de uitwerking van deze massage toelichten. Je leert de techniek van de massage en er worden handvatten gegeven om goed bij jezelf te blijven, om te ontspannen en goed gegrond te zijn. Tevens worden er oefeningen gedaan om vanuit de innerlijke openheid, je hart, in de massage aanwezig te zijn, zodat je steeds bewust in het hier en nu in zachtheid, aandacht en respect aanwezig bent.

In de ochtend is er theorie, en ’s middags ga je zelf de massage geven én ontvangen, zodat je ook zelf ervaart wat de massage doet. De techniek van de massage is heel eenvoudig, maar de achtergrond en het steeds meer verfijnen van de massage is eindeloos.

De cursus is intensief en deze 3 zaterdagen zijn echt nodig om een degelijke basis voor deze prachtige eenvoudige massage te vormen. 

Locatie:           Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide
Lestijden:       10.30 tot 17.00 uur
Kosten:            € 100,–
Informatie:     Paulien Quik, 06-22409645 of stuur een e-mail naar mmm@stichtingbodhisattva.nl

Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal 14.

Aanmelden: inschrijfformulier MMM 2018

 

VERVOLGCURSUS

Voor alle MMM-cursisten die de basiscursus bij ons gevolgd hebben:

in november is de vervolgcursus
die wordt afgesloten met een certificaat

In de vervolgcursus wordt de techniek van de massage verfijnd door met een mantra te leren werken en je wordt meegenomen in de wereld van de chakra’s en de aura en hoe deze in relatie tot het willen, voelen en denken staan.

Door meer kennis over de werking van de massage én weer 3 zaterdagen te ervaren hoe het is om de MMM te geven en te ontvangen, zal het plezier in deze massagetechniek zeker toenemen en ondervind je zelf hoe de natuurlijke levensenergie nog meer kan gaan stromen en hoe je nog meer tot ontspanning kunt komen.

Data:               zaterdag 3, 10 en 17 november 2018
Locatie:          Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide (Zeist)
Lestijden:      10.30 tot 17.00 uur
Informatie:    Paulien Quik (tel. 06 22409645)
Kosten:           € 75,–