Agenda 2017 Filosofie en Meditatie Cursussen Lezingen Themadagen Bibliotheek Metamorfosemassage Publicaties Contact Gastleraren Archief Doelstellingen Onze Projecten Links Stiltemeditatie  Yoga Sutra's en Gebeden Info: 06-28373039 info@stichtingbodhisattva.eu www.stichtingbodhisattva.eu ANBI en Donaties

Prins Alexanderweg 54b

3712 AB Huis ter Heide (Zeist)

info@stichtingbodhisattva.eu

Cultureel festival Baarn op 2 september 2017

Stichting Bodhisattva Metamorfosemassage

neemt deel aan het

Cultureel Festival te Baarn

Kom voor een kennismakingsgesprek of voor een gratis korte massage naar onze kraam op het Zorg en Welzijnplein aan de Laanstraat.

U kunt bij ons ook een kortingsbon afhalen voor een volledige behandeling op afspraak bij één van onze masseurs.

Inloopmiddag Stichting Bodhisattva 8 oktober a.s.

Op 8 oktober a. s. is het team van de metamorfosemassage ook aanwezig om u meer te vertellen en evt. de massage te laten ervaren in het centrum van Stichting Bodhisattva in Huis ter Heide. Programma volgt.

Workshop op locatie 20 januari 2018

Op 20 januari 2018 gaat het metamorfosemassage team een introductie-workshop op Ameland geven

Beurzen waaraan Stichting Bodhisattva Metamorfose deelneemt:

Wij nemen jaarlijks deel aan de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht en de Massagevakbeurs in Hoevelaken.