Ervaringen metamorfosemassage

Mijn ervaring met Metamorfose massage 

Caroline Roskam oktober 2017

We kennen allemaal wel de momenten van veel op je bordje hebben of niet goed in je vel zitten. Ook ik heb die en ik merk werkelijk wat de MMM met je doet. Ten eerste is het een heerlijk moment waarop je kan en mag ontspannen. Uiteindelijk laat je je gedachten los van wat je allemaal “nog moet” en komt er rust in je hoofd. Je voelt je erna een ander mens en wat ik ervaar is dat je de dingen die je dwars zitten ineens anders gaat zien of helderder ziet. Je staat weer met beide benen op de grond. Wat is dit een enorm cadeau! Aan jezelf!

Ervaring MMM Oefenochtend

José november 2017

Na ruim 8 jaar niet met de MMM bezig te zijn geweest, heb ik me er weer in verdiept en onlangs een oefenmorgen bijgewoond, wat erg plezierig was. De groep was klein waardoor er veel persoonlijke aandacht was. En ik wist niet dat ‘op de vingers gekeken worden’ zo prettig kon zijn: het was fijn om directe aanwijzingen te krijgen over het tempo van masseren, over het te behandelen gebied,  over het openen van de handchakra’s, het afstrijken, het geven van ‘sterretjes’. Kortom: alle vragen die ik had konden aan bod komen. Ik voelde me nadien weer veel zekerder en daardoor weer helemaal gemotiveerd om met de MMM door te gaan!

Ervaring MMM cursus

Viktoria Vagács

Op de Gezondheidsbeurs in 2014 heb ik kennis gemaakt met Stichting Bodhisattva en heb ik mijn eerste metamorfosemassage ontvangen. Het was een heerlijk rustgevende en liefdevolle ervaring,waarna ik eigenlijk meteen besloten heb dat ik het ook wilde leren. Ik heb verschillende opleidingen met elkaar vergeleken, maar Stichting Bodhisattva sprak me het meest aan door de Boeddhistische visie en de uitstraling van de docenten. Daarnaast gaf de cursuslengte van 9 weken mij het vertrouwen dat ik als ‘leerling’ voldoende aandacht zal krijgen bij mijn leerproces.

De les-opzet van de cursus gaf voldoende ruimte om de massage eigen te maken en de effecten ervan te kunnen ervaren. Want het is een simpele en zachte techniek maar met een zeer krachtige werking. Het was fijn om in een kleine groep van 8 personen les te krijgen, waardoor het mogelijk was een band met elkaar op te bouwen, zodat in alle vertrouwen persoonlijke ervaringen gedeeld konden worden.

Bedankt voor jullie geweldige begeleiding!

Holistische praktijk Vandoria

Elske Evers-Niesing

Tijdens de Gezondheidsbeurs kwam ik op mijn wandeling langs de stand van de Stichting Bodhisattva. Ik werd verrast met een uitnodiging om een verkorte metamorfose massage te ondergaan. Helaas ontbrak mij de tijd maar ik kreeg een folder mee met uitleg. Thuis heb ik de folder aandachtig doorgelezen en mij daarna opgegeven om deel te nemen aan de cursus. Door de enthousiaste uitleg van de begeleiders ging de cursus voor mij leven. De massage is eenvoudig en werkt na verloop van tijd door op lichaam en geest. Je komt in balans. Er wordt naar de verhalen van de cursisten en ervaringen goed geluisterd en zo nodig uitleg gegeven. De metamorfosemassage kan ik van harte aanbevelen aan een ieder die iets voor een ander wil betekenen.

Van hart tot hart.